Mattias Skovhøj

Find en ejendom til os

Find en ejendom til os

Jeg er konstant på udkig efter nye projekter i Odense og på Fyn. Hvis du bringer mig et forslag til et projekt, jeg ikke kender i forvejen og som jeg ender med at købe i et af porteføljeselskaberne, så skal jeg sørge for, at du bliver godt kontant belønnet for det.

Det kan være alle typer investeringsejendomme i Odense, men primært postnumre 5000, 5200, 5230 og 5250 har interesse. Så overvejer du eller en du kender at sælge en bygning, hvor butikken i stueetagen har stået tom i årevis - eller har du en stor grund med en mindre bygning på centralt i Odense, hvor vi kan bygge et mindre baghus, så tøv ikke med at række ud, vi kan handle hurtigt og uden bøvl.

Kontakt mig her, eller find mig på de sociale medier.

Vi bliver rigtig glad hvis vi finder

Boligejendomme i Odense
Alle typer investeringsejendomme på Fyn, hvor det er vigtigere at sælge hurtigt end at få den højste pris
Erhvervsejendomme i postnr. 5000
Byggegrunde til mindst 10 lejligheder/rækkehuse på Fyn